Referenties van opdrachtgevers

“Ik heb Liesbeth leren kennen als een prettige gesprekspartner die vanuit haar professie de juiste vragen weet te stellen om de openstaande positie en cultuur van de organisatie goed te doorgronden. Vervolgens heeft zij in een lastige markt voor werkgevers binnen een kort tijdsbestek een tweetal kandidaten aangedragen waar vervolgens een goede match uit is gekomen. Pracht resultaat, van harte aanbevolen. ”

Jan-Hein De Laat, Manager Finance & ICT - Sakol

“Ik heb Liesbeth leren kennen als iemand die doortastend is en snel handelt. In een lastige arbeidsmarkt heeft Liesbeth razendsnel een Assistent Project Controller gevonden die goed past bij Beeld en Geluid. Liesbeth is altijd goed bereikbaar voor vragen en/of overleg en luistert goed naar wat haar klant nodig heeft.”

Manja van 't Slot, Manager team Verantwoorden - Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid

“Zeer fijn met Liesbeth samengewerkt. Ze is in staat zich goed te verdiepen in de klant en ook mee te denken met de hectiek waarin zich een organisatie bevindt. De communicatie verliep altijd zeer prettig en ook de diverse kandidaten die er zijn voorgesteld waren van hoge kwaliteit en voorzien van een gedegen vooronderzoek en screening door Liesbeth zelf waardoor het echt tijd heeft gescheeld.”

Patricia Lakeman, Senior Corporate Recruiter - Greetz

“Liesbeth is een zeer professionele recruiter waar ik prettig mee heb samengewerkt als kandidaat en als opdrachtgever. Zij denkt goed mee en is zorgvuldig. Ik kan haar zeker aanbevelen.”

Jolanda Romein, HR manager - Yokohama Off-highway Tires Europe

“De samenwerking met Liesbeth was prettig en vooral professioneel. Ze kon in een korte tijd een drietal interessante profielen voorleggen waarvan één kandidaat de geschikte match bleek te zijn. Liesbeth schakelt bondig en snel en stemt alles tot in perfectie af met zowel opdrachtgever als kandidaat.”

Diana de Valk-Van de Pol, HRM Manager - GMB Beheer B.V.

“De communicatie met Liesbeth was snel en accuraat. Liesbeth denkt mee met hoe de functie in te vullen en schrijft zelf de vacaturetekst, wat erg prettig was! Ook bundelde ze haar vragen, wat efficiency ten goede kwam. Waar andere recruitmentbureaus niet slaagden, heeft Liesbeth haar meerwaarde bewezen in minder dan 2 maanden tijd; chapeau!”

Annemarie Gardebroek, International HR Coördinator

“Liesbeth heeft mij uitstekend geholpen met het invullen van een vacature voor de functie ‘Adviseur Administratieve Organisatie’ binnen GGZ inGeest. Liesbeth is een betrokken en vasthoudende professional die weet wat ze doet. Door samen het zoekprofiel op te stellen is Liesbeth in staat deze nog verder met je aan te scherpen. Liesbeth is pro-actief in contact en betrekt je daar waar nodig bij de zoektocht.”

Bob Heijnekamp, Manager Adviseurs Administratieve Organisatie, Zorglogistiek en Zorgbemiddeling - GGZinGEEST

“De samenwerking met Liesbeth vond ik zeer prettig ook al was het volledig op afstand! Tijdens deze bijzondere periode heb ik aan Liesbeth een fijne wervingspartner gehad voor de functie van Financial Controller en met een fantastisch resultaat. Ze heeft goede inhoudelijke kennis en denkt goed mee over de wensen van het bedrijf.”

Mary-Ann van Gisbergen, Corporate Recruiter - BTL Groep

“Your Finance Recruiter handelt snel en kundig. Binnen een korte periode lagen er meerdere passende profielen voor. Daarbij werd niet alleen rekening gehouden met inhoudelijke ervaring, maar ook met een geschikt competentieprofiel.”

Joice Baten, Manager Business Control a.i. - GGZ inGeest

“Liesbeth is een sprankelende dame en een heel goede, professionele recruiter. Ze vraagt goed door en heeft een goed gevoel voor de cultuur en kernwaarden van een bedrijf. Als ze CV’s aanlevert, dan zijn deze van goede kwaliteit. Ze toont zich van het begin tot het einde van het gehele wervingsproces betrokken. Your Finance Recruiter is een aanrader!”

Lia van Breukelen, Senior HRM support - Reym B.V.

“Liesbeth heeft me geholpen bij het vinden een geschikte kandidaat voor een zeer lastige vacature. Een functie waarbij Finance en IT bij elkaar komen. Liesbeth neem echt de tijd om een goed beeld te vormen van wat je zoekt en haar brede ervaring in Finance en Recruitment hebben er voor gezorgd dat ze de perfecte kandidaat kon voorstellen. De kandidaat wordt binnenkort onze nieuwe collega!”

Remco de Jong, Operationeel manager financieel - Dyade Groep

“Liesbeth heeft ons geholpen aan een aantal prima kandidaten. Door goed te analyseren wat de behoefte is van Consyst, heeft ze het voor elkaar gekregen om uiteenlopende kandidaten te selecteren die allen voldeden aan het profiel. Daardoor was er echt iets te kiezen. Door haar gedrevenheid en kennis van zaken, was het zeer prettig samenwerken.”

Dirk Hölscher, Executive Director Operations - Consyst

“Het was fijn samenwerken met Liesbeth. Zij is erg professioneel en verdiept zich goed in wat je als werkgever wil. Zij schakelde snel en stelde de juiste vragen, waardoor wij een goede match kregen. Dankzij haar hebben wij nu een collega die prima bij ons past en snel ingewerkt is. Ik zou zo weer met Liesbeth schakelen als het nodig is!”

Yuk Woe, Financial Controller

“Voor een vrij specifieke Senior Financiële positie verzochten wij een aantal bureau’s uit te zien naar geschikte kandidaten.
Your Finance Recruiter kwam op zeer korte termijn met kandidaten die allen goed waren en waarbij één kandidaat daar nog bovenuit stak.
Kordaat, snel en correct zijn de trefwoorden die hierbij zijn bijgebleven.”

Klaasjan Krook, Hoofd Bedrijfsvoering - Koninklijke Auris Groep

“Liesbeth heeft voor ons de werving gedaan voor onze Financiële afdeling en de afdeling Service & Administratie. De inhoudelijke kennis van Liesbeth maakt dat zij snel en goed voor een vacature aan de slag kan. Daarnaast is ze niet alleen goed in het recruiten en overtuigen van kandidaten, maar maakt ze ook het verschil in het traject met een kandidaat. Ik heb de samenwerking met Liesbeth als zeer prettig ervaren.”

Marian Zandberg, Recruitment manager - Voort

“Voor twee van mijn opdrachtgevers heeft Liesbeth succesvolle plaatsingen gerealiseerd. Snel schakelen, persoonlijk prettig contact en doorzettingsvermogen kenmerken Your Finance Recruiter.”

Sandra Verheugen, Interim HR Consultant

“Liesbeth is een zeer professionele recruiter waar ik prettig mee heb samengewerkt als kandidaat en als opdrachtgever. Zij denkt goed mee en is zorgvuldig. Ik kan haar zeker aanbevelen.”

Jolanda Romein, HR manager - Alliance Tire Group Europe

“Goede, professionele dienstverlening en prettig contactpersoon. Top.”

Stephan Westphal, Senior Manager HRM - Reym B.V.

Referenties van kandidaten

“Liesbeth weet als geen ander met haar snelle en accurate communicatie, verbindingen te leggen tussen (potentiële) werkgevers en werknemers. Meedenken, enthousiasme en persoonlijke aandacht zijn kenmerken voor haar manier van werken en omgang. Dat maakt haar niet alleen een goede recruiter, maar oprecht een loopbaan professional. Met haar vriendelijke doch scherpe inzicht heeft zij een gedegen en snelle match gemaakt voor een verdere stap in mijn carrière. Dank je wel Liesbeth voor je inzet en de prettige samenwerking!”

Mark Durand, Financial Controller - Kabinet Groep

“Liesbeth kwam op mijn pad in de periode dat ik op zoek was naar een andere werkgever. Zij nam echt de tijd om mijn wensen te bespreken en mij te leren kennen om een goede match te kunnen vinden. Liesbeth heeft mij gechallenged op de antwoorden die ik gaf waardoor zij in staat is geweest om nog beter te kijken wat bij mij zou kunnen passen en wat niet. Het regelmatige contact, hoe klein ook, werd zeker gewaardeerd en gaf mij het gevoel dat Liesbeth niet enkel voor haar klant werkt. Ik heb nu een leuke uitdaging gevonden waar ik volgende maand met veel plezier ga starten. Liesbeth, bedankt!”

Gerco Berentsen, Financial Controller - Remondis RMS B.V.

“De persoonlijke benadering, betrokkenheid en snelheid van handelen maakt dat Liesbeth zich onderscheidt van andere bureaus. Meteen al vanaf het eerste gesprek was zij in de mens achter het CV geïnteresseerd. Door goed door te vragen, maar ook goed te luisteren en oprecht geïnteresseerd te zijn zodat er een juiste match ontstaat. Liesbeth is altijd bereikbaar voor vragen en oprecht geïnteresseerd in de voortgang.
De werkwijze van Liesbeth is zeer professioneel en erop gericht de juiste medewerker te vinden die past in jouw organisatie.
Beter kan je het niet krijgen!”

Sandy Koedijk-Kool, Assistent Project Controller - Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid

“Ik wil graag mijn oprechte waardering en dankbaarheid uitspreken voor de professionele hulp en ondersteuning tijdens mijn recente sollicitatieproces. Haar inzicht in de branche en het bedrijf waarvoor ik solliciteerde, was ook zeer nuttig en heeft me geholpen om mijn sterke punten op de juiste manier naar voren te brengen.
Ik waardeer de professionaliteit, vriendelijkheid en inzet van Liesbeth enorm, en ik zou haar diensten ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een baan.”

Nordin Hanekamp, Parkadministrateur Internationaal - EuroParcs

“Via Liesbeth een mooi nieuwe uitdaging gevonden bij EuroParcs.
Liesbeth laat zien dat ze met je meedenkt over wat de beste opties zijn. In mijn geval ook een keus tussen ZZP-schap of een vaste functie. Voor- en nadelen hebben we op een prettige manier besproken, waardoor ik voor mezelf een weloverwogen beslissing heb kunnen nemen.
Ik zou Liesbeth dan ook van harte aanbevelen als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, of om als bedrijf een uitdagende functie ingevuld te krijgen!”

Johan Germs, Manager Financial Control - EuroParcs

“Bedankt Liesbeth voor het helpen bij mijn eerste opdracht als zzp-er in de finance sector. Snelle schakeling, goed overleg, duidelijke communicatie en bruikbare tips! Tot snel!”

Linda Wielaard, Eigenaar Critical Finance / RA / interim

“Liesbeth legt op een fijne manier contact en is van het eerste tot het laatste moment zeer betrokken. Ze is professioneel, toegewijd en doortastend met een hartelijke, menselijke aanpak. Ik voelde me tijdens het hele traject oprecht gecoacht.”

Mathilde van der Vliet, Senior financieel medewerker - Koninklijke Auris Groep

“Dankzij Liesbeth ben ik recentelijk begonnen bij EuroParcs in de functie van Corporate Recruiter. Het contact was fijn en erg volledig gezien Liesbeth tijdens het gehele proces aangesloten bleef. Ze begreep mijn keuzes en gaf mij de tijd en ruimte om het e.e.a. tegen elkaar af te wegen. Hierdoor voelde ik mij erg op mijn gemak en ben ik daardoor er van overtuigd dat ik de juiste keuze heb gemaakt!”

Juul Kanter, Corporate Recruiter - EuroParcs

“Liesbeth heeft mij een goede ondersteuning geboden bij het vinden van een nieuwe baan. Liesbeth denkt goed mee, heeft oprechte interesse, schakelt snel en kan kritisch meedenken over welke functie het beste zou passen. Dit alles maakt Liesbeth tot een zeer professionele recruiter waarmee het prettig samenwerken is.”

Erik Westerink, Controller - Dyade Holding B.V.

“Opgemerkt door Liesbeth Burghart op LinkedIn bracht zij mij in contact met de vraag van haar klant, de Koninklijke Auris Groep. Een soepele bemiddeling voor een interim opdracht volgde. En soepel is het gebleven. Ik werk al meer dan 10 jaar als zelfstandige en ik weet wat mij te doen staat. We hielden elkaar op de hoogte over dat wat nodig en zinvol was. Een prettig zakelijk en persoonlijk contact! Soepel liep het ook met de betalingen. Ik factureerde tweewekelijks en een tweewekelijkse betaling volgde. Prima geregeld allemaal!”

Tonny Keijers, Corporate recruiter a.i. - Koninklijke Auris Groep

“Liesbeth wist meteen mijn interesse te wekken voor een mooie vacature terwijl ik niet op zoek was naar een nieuwe baan. Vraag me niet hoe, maar zij heeft mij de vacature doen lezen waar ik andere vacatures meteen afsloeg. Dat alleen al onderscheidt haar van andere recruiters. Vervolgens heeft zij heel snel geschakeld tussen partijen en had ik binnen een week een sollicitatiegesprek. Liesbeth is daarnaast zorgvuldig en begripvol. Ik had iets meer tijd nodig om te beslissen of ik mijn huidige werkgever wel wilde verlaten, ook al was ik inhoudelijk wel toe aan een nieuwe uitdaging. Zij had hier alle begrip voor en voelde heel goed aan wanneer ze me weer kon peilen. Lang verhaal kort: met dank aan Liesbeth heb ik nu een heel leuke en interessante nieuwe baan en ben ik haar heel dankbaar voor haar begeleiding en doortastendheid.”

Nicole Martin, Adviseur bedrijfsvoering - Koninklijke Auris Groep

“Liesbeth heeft mij geholpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging in mijn carrière. Zij heeft een fijne, persoonlijke benadering en handelt hierbij snel en accuraat. Zij wist in een korte tijd te doorgronden wat bij mij past. Hierdoor begin ik binnenkort aan een hele leuke nieuwe baan!”

Tim Dekker, Financial Analist - Lennox Europe B.V.

“Heel fijn contact gehad met Liesbeth gedurende het hele traject vanaf kennismaking tot het tekenen van het contract bij mijn nieuwe werkgever. Ze reageert snel en professioneel, is erg betrokken en denkt goed mee over zaken. Ik heb Liesbeth ervaren als een hele prettige recruiter en kan haar zeer aanbevelen.”

Wim Hardeman, Assistent Controller - Dyade Holding B.V.

“Liesbeth is snel in het beantwoorden van vragen en is in staat om het gezochte profiel en type organisatie duidelijk te omschrijven. Hierdoor waren de verwachtingen vanaf het begin helder. Nogmaals bedankt dat je mij hebt benaderd!”

Simon te Hennepe, Manager Business Control - EuroParcs

“Your Finance Recruiter (Liesbeth) gaat professioneel en integer te werk bij het behartigen van de belangen van zowel de kandidaat als de werkgever. Prettig te merken dat Liesbeth oprecht op zoek is naar een goede match en de begeleiding daarbij open en eerlijk verloopt. In het gehele proces heb ik in grote mate daadkracht, transparantie en goede communicatie mogen ervaren.”

Erwin Wagenaar, Manager Business Control - GGZinGeest

“Met de hulp van Liesbeth heb ik een nieuwe uitdaging gevonden. De samenwerking met Liesbeth heb ik als erg prettig ervaren. Ze neemt de tijd en moeite om echt met je mee te denken naar een juiste functie voor jou en daarbij mogelijke stappen in jouw carrière. Dit zie je vooral terug in het regelmatige persoonlijke contact, een telefoontje voor een sollicitatiegesprek ter voorbereiding voor mij maar ook informerend in transitie van huidige naar nieuwe werkgever was er regelmatig contact.”

Aniek Kuijs, Senior Salarisadministrateur - GMB Beheer B.V.

“Liesbeth heeft mij geholpen aan de functie van Financial Controller bij Europarcs. Wat ik erg prettig aan haar werkwijze vindt, is dat ze goed luistert en de juiste vragen stelt die nodig zijn om een goede match te maken met een nieuwe werkgever. In die persoonlijke aanpak was het uitgebreide kennismakingsgesprek heel goed, zodat een goed beeld ontstond van mijn persoon, wensen en mogelijkheden. Al met al een prettig proces met een mooie uitkomst!”

Jan-Willem Schuurman, Financial Controller - EuroParcs

“Liesbeth heeft me op het juiste moment benaderd via LinkedIn. Ze reageert snel, is duidelijk, behulpzaam, luistert goed en ze is in control.
Ik ben blij dat Liesbeth me heeft benaderd, dankzij haar ben ik inmiddels begonnen bij mijn nieuwe werkgever.”

Marjolein Mulder, Controller - Dyade Groep

“Precies op het juiste moment heeft Liesbeth mij gevonden op Linkedin. Na een aantal fijne gesprekken met Liesbeth heeft zij een functie voor mij op het oog. Tijdens het gesprek bij het bedrijf blijkt de match zo sterk dat binnen een half uur het gesprek wordt gestopt. De directie was volledig overtuigd dat ik het moest worden en dat gevoel was wederzijds. Even later waren de onderhandelingen rond en de volgende dag het contract getekend. Er was zoveel enthousiasme en positiviteit tijdens het gesprek, dit hadden we allemaal nog nooit zo snel meegemaakt.
Liesbeth, nogmaals bedankt voor het begeleiden naar deze nieuwe baan en het maken van deze bijzondere match!”

Ruud Meurs, Manager Financiële Administratie - Buchen-ICS B.V.

“Liesbeth heeft mij geholpen aan een nieuwe uitdaging. Tijdens het hele proces hield Liesbeth nauw contact en ze communiceert op een prettige manier. Ondanks dat de eerste functie die zij voorstelde niet de functie was wat ik zocht, heeft ze o.b.v. mijn profiel en wensen een passende en uitdagende functie gevonden.”

Wilco Buzepol, Business Controller - EuroParcs

“Het contact met Liesbeth heb ik als erg fijn ervaren. Na telefonisch onderhoud en een duidelijk verhaal over een vacature werd ik voorgesteld aan het desbetreffende bedrijf met als resultaat een mooie nieuwe uitdagende baan. Zeker een aanrader!”

Martijn Kalk, Teamlead accounts payable - EuroParcs

“Ik heb het contact met Liesbeth als zeer prettig ervaren. Goede en duidelijke communicatie en altijd snel reactie bij vragen. Liesbeth weet bij wie ze vragen neer moet leggen bij een werkgever, waardoor je altijd snel reactie hebt.
Nogmaals bedankt voor het prettige contact en de hulp naar mijn nieuwe uitdaging!”

Katja Remmelink, Parkadministrateur - EuroParcs

“Het was een fijne snelle samenwerking om met Liesbeth tot een opdracht te komen. Waarin er snel geschakeld werd en er duidelijke afspraken gemaakt werden. Prettig om mee te werken en is een betrokken finance recruiter.”

Arno van der Heide, Interim Finance Professional

“Zeer professioneel en waardevolle ondersteuning. Ze denkt goed met je mee en communiceert duidelijk, snel en helder. Zeker aan te raden!”

Sharon Vervloet- van ’t Hof, Personeel- Salarisadministrateur - Hornbach

“Liesbeth heeft mij op een fijne en toegewijde manier geholpen en begeleid naar een nieuwe uitdaging waar ik inmiddels begonnen ben.”

Miriam Boer, Implementatie consultant - Dyade

“Liesbeth heeft mij bij mijn nieuwe werkgever geplaatst als Recruiter. Gedurende dit hele proces van kennismaking tot het ondertekenen van het contract heeft zij mij uitstekend geholpen en begeleid. Het contact met Liesbeth verliep erg prettig en met alle vragen kon ik bij haar terecht. Ik kijk dan ook zeer positief terug op mijn eerste ervaring met een recruiter die mij heeft geplaatst bij mijn nieuwe werkgever.”

Danique Ruiter, Adviseur Administratieve Organisatie - GGZinGeest

“Liesbeth is een Finance recruiter die zeer grondig te werk gaat om de beste kandidaat voor de gevraagde functie zoekt.
Ze bereidt je uitgebreid voor op de sollicitatiegesprekken en vraagt door totdat ze alle nuttige informatie heeft verzameld. Daarmee zorgt ze er tevens voor dat je voordat je op gesprek gaat al de meeste vragen hebt gehad en je ook goed informeert over het bedrijf en de functie. Dit is naar mijn idee een prima methode om zo goed mogelijk voorbereid en vol zelfvertrouwen op gesprek te gaan om de job te krijgen die je zo graag wilt hebben.”

Hans Peters, Personeel- Salarisadministrateur - Xebia

“Ik heb Liesbeth leren kennen als iemand die gaat voor kwaliteit, duidelijkheid en zorgvuldigheid in het met je aangaan van een W&S traject vanaf de start tot en met de afronding. Hierbij is ze heel oprecht in haar belangstelling voor de persoon achter de kandidaat en wat deze bezig houdt. Je kunt heel open met haar sparren over dilemma’s en andere issues waar je als kandidaat eventueel tegen aan loopt in het proces. In haar feedback is ze direct en eerlijk op een respectvolle manier. Daarbij stelt ze zich zeker ook open voor het ontvangen van feedback. Liesbeth is een echt doorgewinterde professional op haar vakgebied en iemand waar je van op aan kunt.”

Ron Bakker, Manager Finance & Control

“Mijn samenwerking met Liesbeth was erg prettig. Via LinkedIn vond ze mijn profiel en kwam gelijk met een leuke functie. Liesbeth is professioneel en zowel met de werkgever als de werknemer erg begaan. Ze reageert snel op vragen en geeft goede tips voor het sollicitatiegesprek. Dankzij Liesbeth heb ik nu een nieuwe baan gevonden bij een bedrijf dat echt bij mijn past.”

Edwin Riet, Assistent Controller - GGZinGeest

“Goed contact en Liesbeth zet graag even het extra stapje voor je. Ze was zeer betrokken bij het traject en zo ook oprechte interesse voor mij als kandidaat. Top!”

Stefan van Bezu, Inkoper - Reym B.V.

“Liesbeth is een fijne en professionele recruiter die je goede, duidelijke en eerlijke informatie geeft over de vacatures en de bedrijven waarvoor ze bemiddelt waardoor je goed weet waar je aan begint als je door haar wordt bemiddeld.”

Patricia van Houwelingen, Manager Loonadministratie

“Dankzij samenwerking met Liesbeth heb ik tijdens deze aparte tijd met Corona toch een hele gave nieuwe baan gekregen ?.
De hele procedure liep vlekkeloos, snel, met goede communicatie en heel transparant, ze heeft me ook heel goed geholpen tijdens de sollicitatie.
Ik ben heel erg tevreden over ‘Your Finance Recruiter’ en kan haar zeker aanraden!”

Mandy Grootveld, Personeel- Salarisadministrateur - Hornbach

“Dankzij Liesbeth heb ik binnen korte tijd een andere baan gevonden! Haar passie, gedrevenheid en mensenkennis zorgde ervoor dat ik voorbereid op gesprek ging en die baan kreeg! Geen verrassingen achteraf maar heldere en open communicatie en daar hou ik van. Liesbeth, bedankt!”

Sabrina van Niekerk, Senior Medewerker Financiën - Koninklijke Auris Groep

“Liesbeth is een echte belangenbehartiger. Ze houdt de touwtjes goed in handen. Zowel naar jou als interimmer, als naar de opdrachtgever. Ze is echt mijn Finance Recruiter!”

Marco Roosendaal, Interim Salaris Specialist - Jaarbeurs Utrecht

“Liesbeth is in de 1e plaats een bijzonder leuke en sociale collega waar ik heel graag mee heb samengewerkt. Ze is oprecht geïnteresseerd in de mensen met wie ze werkt en denkt graag mee om een organisatie te verbeteren. Ze werkt hard en wanneer er tegenslagen zijn zet zij net dat stapje extra. Liesbeth beschikt over ruime mensenkennis en is een zeer goede en communicatief vaardige financial. De combinatie van beide zorgt ervoor dat ze een relevante gesprekspartner is voor kandidaten die op zoek zijn naar een nieuwe baan, en voor opdrachtgevers die op zoek zijn naar de juiste persoon voor de organisatie.”

David Hart, Adviseur/Recruiter

“Begin 2018 heb in een Interim opdracht mogen aanvaarden via bemiddeling van Liesbeth Burghart. Ik heb haar zowel in de bemiddelingsfases alsmede gedurende de opdracht ervaren als zeer professioneel maar tevens oprecht geïnteresseerd in mijn persoon. Ook gedurende de opdracht hield zij contact, afspraken kwam ze stipt na. Liesbeth typerend: menselijk, professioneel, zakelijk, duidelijk en stipt.”

Hans de Greef, Interim Controller