Referenties van opdrachtgevers

“Ik heb Liesbeth leren kennen als een prettige gesprekspartner die vanuit haar professie de juiste vragen weet te stellen om de openstaande positie en cultuur van de organisatie goed te doorgronden. Vervolgens heeft zij in een lastige markt voor werkgevers binnen een kort tijdsbestek een tweetal kandidaten aangedragen waar vervolgens een goede match uit is gekomen. Pracht resultaat, van harte aanbevolen. ”

Jan-Hein De Laat, Manager Finance & ICT - Sakol

“Zeer fijn met Liesbeth samengewerkt. Ze is in staat zich goed te verdiepen in de klant en ook mee te denken met de hectiek waarin zich een organisatie bevindt. De communicatie verliep altijd zeer prettig en ook de diverse kandidaten die er zijn voorgesteld waren van hoge kwaliteit en voorzien van een gedegen vooronderzoek en screening door Liesbeth zelf waardoor het echt tijd heeft gescheeld.”

Patricia Lakeman, Senior Corporate Recruiter - Greetz

“De samenwerking met Liesbeth was prettig en vooral professioneel. Ze kon in een korte tijd een drietal interessante profielen voorleggen waarvan één kandidaat de geschikte match bleek te zijn. Liesbeth schakelt bondig en snel en stemt alles tot in perfectie af met zowel opdrachtgever als kandidaat.”

Diana de Valk-Van de Pol, HRM Manager - GMB Beheer B.V.

“De communicatie met Liesbeth was snel en accuraat. Liesbeth denkt mee met hoe de functie in te vullen en schrijft zelf de vacaturetekst, wat erg prettig was! Ook bundelde ze haar vragen, wat efficiency ten goede kwam. Waar andere recruitmentbureaus niet slaagden, heeft Liesbeth haar meerwaarde bewezen in minder dan 2 maanden tijd; chapeau!”

Annemarie Gardebroek, International HR Coördinator

“Liesbeth heeft mij uitstekend geholpen met het invullen van een vacature voor de functie ‘Adviseur Administratieve Organisatie’ binnen GGZ inGeest. Liesbeth is een betrokken en vasthoudende professional die weet wat ze doet. Door samen het zoekprofiel op te stellen is Liesbeth in staat deze nog verder met je aan te scherpen. Liesbeth is pro-actief in contact en betrekt je daar waar nodig bij de zoektocht.”

Bob Heijnekamp, Manager Adviseurs Administratieve Organisatie, Zorglogistiek en Zorgbemiddeling - GGZinGEEST

“De samenwerking met Liesbeth vond ik zeer prettig ook al was het volledig op afstand! Tijdens deze bijzondere periode heb ik aan Liesbeth een fijne wervingspartner gehad voor de functie van Financial Controller en met een fantastisch resultaat. Ze heeft goede inhoudelijke kennis en denkt goed mee over de wensen van het bedrijf.”

Mary-Ann van Gisbergen, Corporate Recruiter - BTL Groep

“Your Finance Recruiter handelt snel en kundig. Binnen een korte periode lagen er meerdere passende profielen voor. Daarbij werd niet alleen rekening gehouden met inhoudelijke ervaring, maar ook met een geschikt competentieprofiel.”

Joice Baten, Manager Business Control a.i. - GGZ inGeest

“Liesbeth is een sprankelende dame en een heel goede, professionele recruiter. Ze vraagt goed door en heeft een goed gevoel voor de cultuur en kernwaarden van een bedrijf. Als ze CV’s aanlevert, dan zijn deze van goede kwaliteit. Ze toont zich van het begin tot het einde van het gehele wervingsproces betrokken. Your Finance Recruiter is een aanrader!”

Lia van Breukelen, Senior HRM support - Reym B.V.

“Liesbeth heeft me geholpen bij het vinden een geschikte kandidaat voor een zeer lastige vacature. Een functie waarbij Finance en IT bij elkaar komen. Liesbeth neem echt de tijd om een goed beeld te vormen van wat je zoekt en haar brede ervaring in Finance en Recruitment hebben er voor gezorgd dat ze de perfecte kandidaat kon voorstellen. De kandidaat wordt binnenkort onze nieuwe collega!”

Remco de Jong, Operationeel manager financieel - Dyade Groep

“Liesbeth heeft ons geholpen aan een aantal prima kandidaten. Door goed te analyseren wat de behoefte is van Consyst, heeft ze het voor elkaar gekregen om uiteenlopende kandidaten te selecteren die allen voldeden aan het profiel. Daardoor was er echt iets te kiezen. Door haar gedrevenheid en kennis van zaken, was het zeer prettig samenwerken.”

Dirk Hölscher, Executive Director Operations - Consyst

“Het was fijn samenwerken met Liesbeth. Zij is erg professioneel en verdiept zich goed in wat je als werkgever wil. Zij schakelde snel en stelde de juiste vragen, waardoor wij een goede match kregen. Dankzij haar hebben wij nu een collega die prima bij ons past en snel ingewerkt is. Ik zou zo weer met Liesbeth schakelen als het nodig is!”

Yuk Woe, Financial Controller

“Voor een vrij specifieke Senior Financiële positie verzochten wij een aantal bureau’s uit te zien naar geschikte kandidaten.
Your Finance Recruiter kwam op zeer korte termijn met kandidaten die allen goed waren en waarbij één kandidaat daar nog bovenuit stak.
Kordaat, snel en correct zijn de trefwoorden die hierbij zijn bijgebleven.”

Klaasjan Krook, Hoofd Bedrijfsvoering - Koninklijke Auris Groep

“Liesbeth heeft voor ons de werving gedaan voor onze Financiële afdeling en de afdeling Service & Administratie. De inhoudelijke kennis van Liesbeth maakt dat zij snel en goed voor een vacature aan de slag kan. Daarnaast is ze niet alleen goed in het recruiten en overtuigen van kandidaten, maar maakt ze ook het verschil in het traject met een kandidaat. Ik heb de samenwerking met Liesbeth als zeer prettig ervaren.”

Marian Zandberg, Recruitment manager - Voort

“Voor twee van mijn opdrachtgevers heeft Liesbeth succesvolle plaatsingen gerealiseerd. Snel schakelen, persoonlijk prettig contact en doorzettingsvermogen kenmerken Your Finance Recruiter.”

Sandra Verheugen, Interim HR Consultant

“Liesbeth is een zeer professionele recruiter waar ik prettig mee heb samengewerkt als kandidaat en als opdrachtgever. Zij denkt goed mee en is zorgvuldig. Ik kan haar zeker aanbevelen.”

Jolanda Romein, HR manager - Alliance Tire Group Europe

“Goede, professionele dienstverlening en prettig contactpersoon. Top.”

Stephan Westphal, Senior Manager HRM - Reym B.V.

Referenties van kandidaten

“Heel fijn contact gehad met Liesbeth gedurende het hele traject vanaf kennismaking tot het tekenen van het contract bij mijn nieuwe werkgever. Ze reageert snel en professioneel, is erg betrokken en denkt goed mee over zaken. Ik heb Liesbeth ervaren als een hele prettige recruiter en kan haar zeer aanbevelen.”

Wim Hardeman, Assistent Controller - Dyade Holding B.V.

“Your Finance Recruiter (Liesbeth) gaat professioneel en integer te werk bij het behartigen van de belangen van zowel de kandidaat als de werkgever. Prettig te merken dat Liesbeth oprecht op zoek is naar een goede match en de begeleiding daarbij open en eerlijk verloopt. In het gehele proces heb ik in grote mate daadkracht, transparantie en goede communicatie mogen ervaren.”

Erwin Wagenaar, Manager Business Control - GGZinGeest

“Met de hulp van Liesbeth heb ik een nieuwe uitdaging gevonden. De samenwerking met Liesbeth heb ik als erg prettig ervaren. Ze neemt de tijd en moeite om echt met je mee te denken naar een juiste functie voor jou en daarbij mogelijke stappen in jouw carrière. Dit zie je vooral terug in het regelmatige persoonlijke contact, een telefoontje voor een sollicitatiegesprek ter voorbereiding voor mij maar ook informerend in transitie van huidige naar nieuwe werkgever was er regelmatig contact.”

Aniek Kuijs, Senior Salarisadministrateur - GMB Beheer B.V.

“Liesbeth heeft mij geholpen aan de functie van Financial Controller bij Europarcs. Wat ik erg prettig aan haar werkwijze vindt, is dat ze goed luistert en de juiste vragen stelt die nodig zijn om een goede match te maken met een nieuwe werkgever. In die persoonlijke aanpak was het uitgebreide kennismakingsgesprek heel goed, zodat een goed beeld ontstond van mijn persoon, wensen en mogelijkheden. Al met al een prettig proces met een mooie uitkomst!”

Jan-Willem Schuurman, Financial Controller - EuroParcs

“Liesbeth heeft mij geholpen aan een nieuwe uitdaging. Tijdens het hele proces hield Liesbeth nauw contact en ze communiceert op een prettige manier. Ondanks dat de eerste functie die zij voorstelde niet de functie was wat ik zocht, heeft ze o.b.v. mijn profiel en wensen een passende en uitdagende functie gevonden.”

Wilco Buzepol, Business Controller - EuroParcs

“Het contact met Liesbeth heb ik als erg fijn ervaren. Na telefonisch onderhoud en een duidelijk verhaal over een vacature werd ik voorgesteld aan het desbetreffende bedrijf met als resultaat een mooie nieuwe uitdagende baan. Zeker een aanrader!”

Martijn Kalk, Teamlead accounts payable - EuroParcs

“Ik heb het contact met Liesbeth als zeer prettig ervaren. Goede en duidelijke communicatie en altijd snel reactie bij vragen. Liesbeth weet bij wie ze vragen neer moet leggen bij een werkgever, waardoor je altijd snel reactie hebt.
Nogmaals bedankt voor het prettige contact en de hulp naar mijn nieuwe uitdaging!”

Katja Remmelink, Parkadministrateur - EuroParcs

“Het was een fijne snelle samenwerking om met Liesbeth tot een opdracht te komen. Waarin er snel geschakeld werd en er duidelijke afspraken gemaakt werden. Prettig om mee te werken en is een betrokken finance recruiter.”

Arno van der Heide, Interim Finance Professional

“Zeer professioneel en waardevolle ondersteuning. Ze denkt goed met je mee en communiceert duidelijk, snel en helder. Zeker aan te raden!”

Sharon Vervloet- van ’t Hof, Personeel- Salarisadministrateur - Hornbach

“Liesbeth heeft mij op een fijne en toegewijde manier geholpen en begeleid naar een nieuwe uitdaging waar ik inmiddels begonnen ben.”

Miriam Boer, Implementatie consultant - Dyade

“Liesbeth heeft mij bij mijn nieuwe werkgever geplaatst als Recruiter. Gedurende dit hele proces van kennismaking tot het ondertekenen van het contract heeft zij mij uitstekend geholpen en begeleid. Het contact met Liesbeth verliep erg prettig en met alle vragen kon ik bij haar terecht. Ik kijk dan ook zeer positief terug op mijn eerste ervaring met een recruiter die mij heeft geplaatst bij mijn nieuwe werkgever.”

Danique Ruiter, Adviseur Administratieve Organisatie - GGZinGeest

“Liesbeth is een Finance recruiter die zeer grondig te werk gaat om de beste kandidaat voor de gevraagde functie zoekt.
Ze bereidt je uitgebreid voor op de sollicitatiegesprekken en vraagt door totdat ze alle nuttige informatie heeft verzameld. Daarmee zorgt ze er tevens voor dat je voordat je op gesprek gaat al de meeste vragen hebt gehad en je ook goed informeert over het bedrijf en de functie. Dit is naar mijn idee een prima methode om zo goed mogelijk voorbereid en vol zelfvertrouwen op gesprek te gaan om de job te krijgen die je zo graag wilt hebben.”

Hans Peters, Personeel- Salarisadministrateur - Xebia

“Ik heb Liesbeth leren kennen als iemand die gaat voor kwaliteit, duidelijkheid en zorgvuldigheid in het met je aangaan van een W&S traject vanaf de start tot en met de afronding. Hierbij is ze heel oprecht in haar belangstelling voor de persoon achter de kandidaat en wat deze bezig houdt. Je kunt heel open met haar sparren over dilemma’s en andere issues waar je als kandidaat eventueel tegen aan loopt in het proces. In haar feedback is ze direct en eerlijk op een respectvolle manier. Daarbij stelt ze zich zeker ook open voor het ontvangen van feedback. Liesbeth is een echt doorgewinterde professional op haar vakgebied en iemand waar je van op aan kunt.”

Ron Bakker, Manager Finance & Control

“Mijn samenwerking met Liesbeth was erg prettig. Via LinkedIn vond ze mijn profiel en kwam gelijk met een leuke functie. Liesbeth is professioneel en zowel met de werkgever als de werknemer erg begaan. Ze reageert snel op vragen en geeft goede tips voor het sollicitatiegesprek. Dankzij Liesbeth heb ik nu een nieuwe baan gevonden bij een bedrijf dat echt bij mijn past.”

Edwin Riet, Assistent Controller - GGZinGeest

“Goed contact en Liesbeth zet graag even het extra stapje voor je. Ze was zeer betrokken bij het traject en zo ook oprechte interesse voor mij als kandidaat. Top!”

Stefan van Bezu, Inkoper - Reym B.V.

“Liesbeth is een fijne en professionele recruiter die je goede, duidelijke en eerlijke informatie geeft over de vacatures en de bedrijven waarvoor ze bemiddelt waardoor je goed weet waar je aan begint als je door haar wordt bemiddeld.”

Patricia van Houwelingen, Manager Loonadministratie

“Dankzij samenwerking met Liesbeth heb ik tijdens deze aparte tijd met Corona toch een hele gave nieuwe baan gekregen ?.
De hele procedure liep vlekkeloos, snel, met goede communicatie en heel transparant, ze heeft me ook heel goed geholpen tijdens de sollicitatie.
Ik ben heel erg tevreden over ‘Your Finance Recruiter’ en kan haar zeker aanraden!”

Mandy Grootveld, Personeel- Salarisadministrateur - Hornbach

“Dankzij Liesbeth heb ik binnen korte tijd een andere baan gevonden! Haar passie, gedrevenheid en mensenkennis zorgde ervoor dat ik voorbereid op gesprek ging en die baan kreeg! Geen verrassingen achteraf maar heldere en open communicatie en daar hou ik van. Liesbeth, bedankt!”

Sabrina van Niekerk, Senior Medewerker Financiën - Koninklijke Auris Groep

“Liesbeth is een echte belangenbehartiger. Ze houdt de touwtjes goed in handen. Zowel naar jou als interimmer, als naar de opdrachtgever. Ze is echt mijn Finance Recruiter!”

Marco Roosendaal, Interim Salaris Specialist - Jaarbeurs Utrecht

“Liesbeth is in de 1e plaats een bijzonder leuke en sociale collega waar ik heel graag mee heb samengewerkt. Ze is oprecht geïnteresseerd in de mensen met wie ze werkt en denkt graag mee om een organisatie te verbeteren. Ze werkt hard en wanneer er tegenslagen zijn zet zij net dat stapje extra. Liesbeth beschikt over ruime mensenkennis en is een zeer goede en communicatief vaardige financial. De combinatie van beide zorgt ervoor dat ze een relevante gesprekspartner is voor kandidaten die op zoek zijn naar een nieuwe baan, en voor opdrachtgevers die op zoek zijn naar de juiste persoon voor de organisatie.”

David Hart, Adviseur/Recruiter

“Begin 2018 heb in een Interim opdracht mogen aanvaarden via bemiddeling van Liesbeth Burghart. Ik heb haar zowel in de bemiddelingsfases alsmede gedurende de opdracht ervaren als zeer professioneel maar tevens oprecht geïnteresseerd in mijn persoon. Ook gedurende de opdracht hield zij contact, afspraken kwam ze stipt na. Liesbeth typerend: menselijk, professioneel, zakelijk, duidelijk en stipt.”

Hans de Greef, Interim Controller