Over mij

Your Finance Recruiter Liesbeth Burghart

“Als je werk doet wat je leuk vindt hoef je nooit meer te werken”

Leuk dat je mijn website hebt gevonden! Deze gekozen slogan heeft zeker ook betrekking op mijn eigen carrière. Jarenlang heb ik gewerkt in diverse (leidinggevende) financiële functies binnen zowel de accountancy, profit als non-profit sector. Binnen grote en mooie organisaties als EY, Accor Hotels en CenterParcs mocht ik mijn ruim 20 jaar financiële werkervaring opdoen. Zeker een erg leuke en leerzame tijd geweest en deze ervaringen komen mij dagelijks van pas in mijn rol als finance recruiter. Mijn bovenmatige interesse in mensen om mij heen als het gaat om hun beroepskeuzes en drijfveren zorgde ervoor dat ik mijn carrière switch maakte en vol enthousiasme aan de slag ging als finance recruiter. Al snel wist ik het, deze rol is wat mij goed past. Mijn finance ervaring kan ik nu op een andere manier inzetten en zowel opdrachtgevers als kandidaten helpen met mijn kennis. Het werk geeft me energie en levert mij vele mooie verhalen en relaties op en een extra energy boost bij succesvolle plaatsingen.

In september 2019 heb ik mijn eigen recruitmentbureau Your Finance Recruiter opgericht. Hierdoor krijg ik de kans om, op geheel eigen wijze, mijn kennis en ervaring binnen recruitment op een professionele en persoonlijke manier in te zetten. Ik krijg er dagelijks positieve energie van om opdrachtgevers en kandidaten met elkaar te mogen verbinden. Opdrachtgevers daadwerkelijk te ontzorgen bij de werving en ze hierdoor tijd en dus geld te laten besparen. Maar ook kandidaten mogen begeleiden naar ander werk. Vaak ook hun ratrace te laten doorbreken en inzicht te mogen geven waar hun kracht ligt maar bovenal in welke functie en organisatiecultuur zij het beste tot hun recht komen. Waarbij zij net zoals ik zelf, mogen ervaren dat werk doen wat je leuk vindt niet voelt als werken!

Zeilen is mijn andere passie. Vlieland is mijn geliefde zeilbestemming. ‘s Morgens vroeg zeilend over Het Wad dat is onbeschrijflijk mooi.

Mijn referenten kunnen als geen ander je vertellen hoe zij mij als recruiter hebben ervaren. Mijn referenten omschrijven mij als gedreven, prettig en open in de communicatie en oprecht geïnteresseerd. Iemand die weet waar ze het over heeft! Bekijk hier mijn LinkedIn profiel of kijk bij de referenties.

Ben je ook toe aan een baan die je echt positieve energie gaat geven?
Bel me gerust voor advies, tips of voor een van de vacatures waar je interesse in hebt. Ik ben bereikbaar op 06 413 414 30 ( ook buiten kantoortijden ) of mail me naar info@yourfinancerecruiter.nl