Vacature Business Controller

Locatie: Den Haag
Soort: Permanent | 36  uur per week
Status: Open

“Als Business Controller bij iHUB is jouw denkkracht essentieel en durf je buiten de gebaande paden te treden”

Liesbeth Burghart, Your Finance Recruiter

Organisatie:

iHUB steekt zijn nek uit voor vernieuwing in de jeugdzorg en het speciaal onderwijs. Dit doen ze samen met vier zorg- en onderwijsorganisaties gericht op jongeren en hun ouders. Zo is iHUB ontstaan. Met deze vier organisaties willen ze het anders doen, ze willen beweging creëren. Dit doen ze door naast elkaar en met elkaar samen te werken. Een HUB betekent letterlijk de as waar alles omdraait, de groene stip staat voor hun HUB, de ‘i’ staat voor iedereen.

iHub biedt vanuit meerdere locaties en onderverdeeld in 8 regio’s zorg aan kinderen, van nul tot 18 jaar en jongvolwassenen tot 27 jaar, met gedrags- of ontwikkelingsproblemen. Of het nu gaat om jeugdhulp, specialistische jeugdzorg, jeugd-ggz, speciaal onderwijs of hulp bij opvoeden en ondersteuning voor jongvolwassenen in de maatschappij, voor alle kinderen, jongeren en hun ouders bieden ze een oplossing. Het leven van ieder kind, jongere en zijn familie is betekenisvol. Daarom werkt iHUB aan de veerkracht, het perspectief en de levenslust van jongeren waarbij ze ouderverantwoordelijkheid stimuleren. Samen met gemeenten, organisaties, ouders en jongeren willen ze jeugdzorg en onderwijs verder ontwikkelen. Daarbij vaart iHUB binnen de kaders zijn eigen koers om ambities te realiseren. Medewerkers zijn positief eigenwijs en nemen verantwoordelijkheid.

Functieomschrijving:

Voor iHUB zijn we op zoek naar een Business Controller om het Business Control team mee te versterken, met als aandachtsgebied het snijvlak van jeugdzorg en (speciaal) onderwijs.
Het Business Control team bestaat uit 8 fte en opereert vanuit het Servicecentrum in Den Haag. Als Business Controller bij iHUB sta je naast de locatiemanagers en vorm je de schakel tussen de servicecentrumafdelingen en Bedrijfsvoering.

 • Je bent verantwoordelijk voor de planning & control cyclus;

 • Maandelijks analyseren van de cijfers d.m.v. KPI’s, normeringen en benchmarks en het maandelijks opstellen van prognoses;

 • Jaarlijks de locatiebegrotingen opstellen;

 • Deelname aan projectgroepen en het opstellen van businesscases;

 • Support bij beoordeling offertes/contracten;

 • Grote affiniteit met het signaleren, initiëren en monitoren van proces- en systeemverbeteringen is belangrijk om kwaliteitsslagen te blijven maken (iHUB breed en binnen de afdeling).

Competenties en vaardigheden die we zoeken:

Vooruitkijken en schakelen met locatiemanagers, het vermogen om mensen te verbinden, leergierig zijn en een positieve instelling hebben, zijn belangrijke eigenschappen voor deze rol. Jouw denkkracht is essentieel om de bedrijfsmatige voorwaarden te creëren om de inhoudelijke ambities van iHUB te verwezenlijken. Als je het leuk vindt om de samenwerking met collega’s zowel binnen als buiten het team aan te gaan en om buiten de gebaande paden te treden, pas je goed bij iHUB.

 • Je beschikt over een afgeronde HBO/WO-opleiding in een bedrijfseconomische richting;

 • Relevante ervaring als Business Controller;

 • Met een proactieve werkhouding zoek je van nature de samenwerking op;

 • Je bent oplossingsgericht, hebt een positieve mindset, durft buiten de gebaande paden te treden en weet zaken te realiseren;

 • Analytisch sterk, je denkt in structuren en processen en ontwikkelt een helikopterview;

 • Je hebt ervaring met PowerBI en Excel;

 • Ervaring binnen Jeugdzorg of Onderwijs is geen vereiste (wel een pré), maar hart voor de jeugd is essentieel!

Wat zij bieden:

Een organisatie die voortdurend groeit en evolueert en dit opent de deur naar een wereld van kansen om nieuwe processen te creëren, persoonlijk te groeien en innovatieve ideeën tot leven te brengen. In het team vind je gedreven individuen die met volle overtuiging en passie hun werk doen. De betrokkenheid bij het welzijn van de jongeren verbindt hen als collega’s.

 • Salaris conform cao-jeugdzorg, de functie is ingedeeld in schaal 11 met een minimum bruto maandsalaris van € 3.786,70 en een maximum van € 5.722,20 (op basis van 36 uur);

 • Eindejaarsuitkering van 8,3%;

 • Een fietsplan;

 • 200 vakantie-uren per jaar bij 36 uur per week;

 • Thuiswerken voor 50% mogelijk, andere 50% op de vestiging Den Haag of op een van de andere locaties.

Sta je open voor een informeel belmoment waarin we verkennen of deze vacature bij jou past?

Liesbeth Burghart
Your Finance Recruiter
06 413 414 30
info@yourfinancerecruiter.nl

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld, exclusieve werving wordt verzorgd door Your Finance Recruiter, Liesbeth Burghart.