Vacature Accountant AA, Senior Assistent Accountant/ Klantadviseur,
(senior) of Belastingadviseur

Locatie: Rijswijk
Soort: Permanent
Status: Open
Solliciteer

“Een goede work-life balans, want wij vinden het belangrijk dat je tijd overhoudt voor jezelf.”

Liesbeth Burghart, Your Finance Recruiter

Organisatie

“Je moet doen waar je goed in bent. En waar je plezier uit haalt. Alleen dán bereik je de beste resultaten. Daarom nemen wij bij iedere ondernemer in het midden- en kleinbedrijf zorgen uit handen op het gebied van accountancy, fiscale dienstverlening, HR- en juridisch advies. Wij doen waar wij goed in zijn, zodat jij als ondernemer kan excelleren in waar jij goed in bent. Jij je passie, wij ons vak”

BoekestijnKester, betrokken adviseurs in ondernemen. Accountants, fiscalisten, HR-specialisten en juristen die naast je staan en gezamenlijk maar één doel voor ogen hebben: jouw organisatie. Ze staan je bij in alle vragen en behoeften die je hebt. Eén voordeur met daarachter een compleet pakket aan diensten en specialisten. Ondanks hun brede dienstverlening heb je altijd één aanspreekpunt, dat maakt het wel zo persoonlijk en makkelijk. Zo maken ze zorgeloos ondernemen mogelijk.

Vanwege de groei in deze organisatie werven we voor diverse nieuwe collega’s. BoekenstijnKester typeert zich als een onderneming met een persoonlijke aanpak, professionaliteit, korte lijnen, directe communicatie en een no-nonsense mentaliteit. De collega’s zijn klantgericht, resultaatgericht, bevlogen en leergierig. Regelmatig staat er een leuke ontspannen activiteit op het programma.

Functieomschrijving:

Accountant AA

“Jij bent tevreden als de klant ontzorgd wordt mede door jouw advies”

De nieuwe accountant gaat zich bezighouden met de integrale dienstverlening aan hun klanten en staat daarom open voor een zo’n breed mogelijke taakopvatting. Je bent kritisch, innovatief, ambitieus, gedreven, communicatief uitstekend onderlegd en voortdurend gericht op ontwikkeling, zowel van jezelf, je collega’s als het kantoor. Je bent dé adviseur voor je klantenportefeuille, je voert besprekingen en begeleidt je klanten op aangrenzende gebieden. De digitale wereld is voor jou vertrouwd terrein en je weet de KPI’s bij je klanten te raken.

Je bent (bijna) afgestudeerd AA en hebt minimaal 3 jaar werkervaring opgedaan in het accountant vak, zowel in de samenstel- als controlepraktijk.

Senior Assistant Accountant/ Klantadviseur

“Ambitie, vooruitgang en resultaat in je carrière dat is wat jij wilt. Je bent een echte duizendpoot, houdt van aanpakken én je beschikt over een gezonde dosis humor!”

Als senior assistent accountant werk je samen in het accountancyteam wat bestaat uit 13 collega’s. Het is jouw uitdaging om jouw klanten verder te brengen met hun onderneming. Je onderhoudt klantcontact en gaat er graag op uit naar diverse klanten, niet alleen om de jaarrekening te bespreken maar ook om het juiste advies te geven. Jij luistert naar de wensen van onze klanten, maar kan tegelijkertijd ook een kritische blik werpen op de tussentijdse cijfers. Daarnaast stel je de aangiften en de begrotingen op en de jaarrekening samen en je zorgt voor tussentijdse rapportages. Ondertussen bouw je aan een grotere klantenportfolio en verantwoordelijkheden.

Je hebt een afgeronde hbo-opleiding richting Accountancy of een ander relevante opleiding, minimaal 3 jaar werkervaring in soortgelijke functie, je bent kritisch, ambitieus, klantgericht en sociaal.

Belastingadviseur

“Je bent een echte allrounder en houdt van aanpakken én beschikt over een gezonde dosis humor!”

De belastingadviseur houdt zich bezig met zeer verschillende vraagstukken voor de klanten. Dit varieert van advies geven bij complexe (internationale) fiscale vraagstukken bij inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, loonheffingen, BTW, schenk- en erfbelasting en grensoverschrijdende casussen.
Het ene moment houd je je bezig met het herstructureren van een grote onderneming en het volgende ben je bezig met het geven van advies over schenk- en erfbelasting aan een vermogende klant. Daarnaast correspondeer je met de Belastingdienst en voert bezwaar- en beroepsprocedures. Tevens ben je verantwoordelijk voor het reviewen van fiscale aangiften en alles wat hiermee samenhangt om tijdig de klantdossiers af te ronden. Ook is er een tweewekelijks VTO, die je roulerend begeleidt. Je bent onderdeel van het fiscale team, bestaande uit 5 personen.

Je hebt je fiscale economie of een afgeronde RB-opleiding succesvol afgerond en hebt minimaal 3 jaar ervaring als belastingadviseur.

Wat wij bieden:

  • Een prima en marktconform salaris en een uitstekend pakket arbeidsvoorwaarden;

  • Laptop en telefoon;

  • Leaseauto afhankelijk van functieniveau;

  • Gedeeltelijk thuiswerken;

  • Een pensioenregeling ondergebracht bij Zwitserleven, 50% bijdrage werkgever;

  • Goede werksfeer binnen een gevarieerd team van betrokken collega’s;

  • Goede ontwikkelingsmogelijkheden;

  • Een goede work-life balans, want wij vinden het belangrijk dat je tijd overhoudt voor jezelf.

  • Diverse social events buiten kantoor.

Sta je open voor een informeel belmoment waarin we verkennen of deze vacature past bij een volgende stap?

Your Finance Recruiter
Liesbeth Burghart
06 413 414 30
info@yourfinancerecruiter.nl

Solliciteer