Vacature Senior Medewerker Cursusadministratie

Locatie: Utrecht Overvecht
Soort: Permanent | 32 uur per week
Status: Open

“Je krijgt energie van organiseren en bent hier een talent in, voor jou is geen uitdaging te groot en geen detail te klein”

Liesbeth Burghart, Your Finance Recruiter

Organisatie:

Auris geeft onderwijskundige hulp aan iedereen die moeite heeft met horen, spreken of taal. Auris onderzoekt, behandelt, ondersteunt en geeft passend onderwijs bij wat nodig is en voor elke leeftijd. Dit doen ze binnen de ambulante dienst van zorg en onderwijs, scholen en op hun zorglocaties. Ook doet Auris onderzoek en zijn ze met trots een expertiseorganisatie. Met meer dan 2000 medewerkers is Auris actief in Noord-West, Midden, West en Zuid-Nederland. De kernwaarden van Auris zijn: samen, zorgvuldig en slagvaardig.

De veelzijdige functie van Senior Medewerker Cursusadministratie valt binnen het onderdeel Auris Cursuscentrum. Via het Cursuscentrum deelt Auris haar expertise rondom TOS en doof- en slechthorendheid met onderwijs- en zorgprofessionals, ouders, jongeren en kinderen.

De locaties van het Cursuscentrum bevinden zich in Goes, Rotterdam, Leiden en Utrecht Overvecht. Van daaruit worden alle cursussen op locatie verzorgd. Regio-overstijgend biedt het Cursuscentrum ook online cursussen.

Het team binnen het cursuscentrum bestaat in totaal uit 17 collega’s, die werkzaam zijn in de vier regio’s van Auris.
Het team is samengesteld uit: Teamleider Cursuscentrum, 4 Coördinatoren, per regio één en iedere regio heeft één of meerdere administratief medewerkers in totaal 6. Daarnaast zijn er ook 6 trainers in dienst. Samen realiseren zij het cursusaanbod voor externe klanten. Hierbij kun je denken aan logopedisten, leraren maar ook ouders.

Je fysieke standplaats is locatie: Utrecht Overvecht.

Functieomschrijving:

Jij neemt het voortouw en zorgt ervoor dat alles op rolletjes verloopt op onze cursuslocatie in Utrecht Overvecht.
In deze functie fungeer je als rechterhand van de Teamleider Cursuscentrum en werk je nauw samen met de Coördinator van locatie Utrecht Overvecht. Uiteraard heb je ook veel contacten met je overige collega’s op andere cursuslocaties.

Je krijgt energie van organiseren en ben hier een talent in, voor jou is geen uitdaging te groot en geen detail te klein.
De functie is zeer afwisselend en geen dag zal hetzelfde zijn. Om je een beetje een idee te geven waar jij je mee bezig zult houden: verzorgen van de inschrijvingen, opmaken van offertes, mede verzorgen van de planning, het regelen van materialen, contacten met deelnemers en trainers, verzorgen van verrekeningen, bekostiging of facturatie.

Ook willen we je vragen om als Senior Medewerker proactief met ons mee te denken, in de operationele processen te duiken en met verbeter voorstellen te komen hoe we met elkaar het proces van onze cursusadministratie nog beter kunnen organiseren.

Kortom een mooie kans voor een groot organisatietalent!

  Competenties en vaardigheden die we zoeken:

  Je overziet snel wat er moet gebeuren en pakt dit gelijk op. Je werk zul je verrichten vanachter je bureau maar je bent zeker ook op de vloer te vinden. Je bent proactief, hands-on en gaat gestructureerd te werk. Je wacht niet tot de vraag gesteld wordt, maar bent de vraag vaak al voor. Je werkt graag in een gezellig team, weet van aanpakken en voelt je verantwoordelijk voor je werk.

  • Je heb een Mbo+ / Hbo werk- en denkniveau;

  • minimaal twee jaar relevante werkervaring;

  • Je hebt Goede Excel-vaardigheden;

  • je duikt graag in de processen en ziet altijd mogelijkheden om te optimaliseren;

  • Je bent communicatief sterk, flexibel en doortastend.

  Wat wij bieden:

  Een baan waarin je werkt met en voor een interessante en boeiende doelgroep. Auris is een dynamische, leerzame en uitdagende organisatie. Medewerkers omschrijven Auris als een fijne werkgever waar het voelt als een warm bad. Collega’s gaan respectvol met elkaar om en je kunt jezelf zijn. Je bent als professional continu in ontwikkeling.

  Een goede start van jouw loopbaan bij Auris vinden zij belangrijk. Daarom krijg jij, voordat je aan de slag gaat in je team, een intensief inwerkprogramma aangeboden als onderdeel van onboarding. Op een mooie, externe locatie leer jij in twee dagen je nieuwe collega’s kennen, krijg je een aantal praktijkgerichte/ervaringscursussen en nemen zij jou mee in de doelgroep en Auris als expertise organisatie.

  • Een uitdagende en afwisselende functie voor 32 uur in een ambitieuze en maatschappelijk relevante organisatie;

  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform cao PO schaal 7-8, maximaal € 4055,- bruto per maand bij een 40-urige werkweek. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring;

  • 53,5 dagen vakantieverlof per jaar bij een fulltime dienstverband

  • Vaste eindejaarsuitkering van 8,33%;

  • Vergoeding reiskosten woon-werkverkeer en zakelijke kilometers;

  • Goede pensioenregeling.

  Sta je open voor een informeel belmoment waarin we verkennen of deze vacature bij jou past?

  Liesbeth Burghart
  Your Finance Recruiter
  06 413 414 30
  info@yourfinancerecruiter.nl

  Acquisitie wordt niet op prijs gesteld, exclusieve werving wordt verzorgd door Your Finance Recruiter, Liesbeth Burghart.