Vacature Medewerker Crediteurenadministratie

Locatie: Apeldoorn (hoofdkantoor)
Soort: Permanent | 32-38 uur per week
Status: Open
Solliciteer

“Nationale en internationale facturen verwerken die je in vakantiestemming brengt.”

Liesbeth Burghart, Your Finance Recruiter

Organisatie:

EuroParcs Group is een innovatief en ondernemend Nederlands bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het ontwikkelen en beheren van vakantieparken. Ze zijn onderscheidend in de markt en breiden zich snel uit, ook over de landsgrenzen. In 2020 heeft EuroParcs ook 14 parken van Droomparken overgenomen. Beleving, daar draait het om als je op vakantie bent. In je werk is het eigenlijk niet anders, ook daar zoek je een plek waar jij je fijn voelt en waar afwisseling en een bepaalde mate van vrijheid geboden wordt.  Door de focus op persoonlijke ontwikkeling en de open bedrijfscultuur, kan iedere werknemer zijn/haar steentje bijdragen aan de groei en het succes van EuroParcs.

Functieomschrijving:

Heel veel verschillende nationale en internationale facturen komen aan jou voorbij. Denk bijvoorbeeld aan zwembadonderhoud, aanleg van het terras, inkoop van food en cocktail ingrediënten en natuurlijk ook de schoonmaakdiensten etc. Je komt erdoor vast en zeker in de vakantiestemming. De betalingsherinneringen en aanmaningen weet jij wel raad mee en ook beantwoord je graag de vragen van de leveranciers. De wekelijkse betalingen bereid je voor vanuit Oracle Netsuite.

Samen met prettige, gedreven en humoristische collega’s wordt er hard gewerkt binnen deze laagdrempelige organisatie en kun je fijn inhoudelijk met elkaar sparren. De veelzijdigheid van activiteiten nationaal en internationaal zoals verhuur en verkoop van recreatiewoningen maar ook de horeca- en leisure activiteiten zorgen ervoor dat jij wordt uitgedaagd in jouw vakgebied.

Competenties en vaardigheden die we zoeken:

Door jouw oog voor details heb je snel inzicht in incorrecte facturen. Hierdoor weet je deze makkelijk af te handelen. Je werkt graag samen in een team en bent resultaatgericht. Je bent communicatief zeer vaardig en weet de medewerkers te ondersteunen in hun werk.

Verder vragen wij:

 • Een afgeronde mbo-opleiding richting financiële administratie of soortgelijk;

 • Minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie;

 • Goede kennis van MS Office;

 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;

 • Beschikbaar voor minimaal 32 uur per week.

Wat wij bieden:

Bij EuroParcs Group werken staat garant voor een uitdagende, vakkundige en afwisselende baan binnen een groeiend bedrijf, met een open en informele bedrijfscultuur. Je komt te werken op ons hoofdkantoor in Apeldoorn tezamen met zo’n 270 medewerkers.

 • Afhankelijk van je ervaring en capaciteiten een salaris tussen de €2500 – €3100,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (38 uur);

 • 8% vakantiegeld;

 • 25 vakantiedagen per jaar op basis van een fulltime dienstverband;

 • Personeelskorting op het verblijf bij EuroParcs (keuze uit alle resorts);

 • Arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar met daarna de mogelijkheid voor onbepaalde tijd

 • Mogelijkheden om door te groeien binnen de afdeling naar bijvoorbeeld teamleider.

Sta je open voor een informeel belmoment waarin we verkennen of deze vacature past bij een volgende stap? Ik hoor graag van je.

Liesbeth Burghart, Recruiter Europarcs a.i. 06 413 414 30 of info@yourfinancerecruiter.nl.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer