Vacature Financial Controller Reym Leusden

Locatie: Leusden
Soort: Permanent | 32-40 uur per week
Status: Open
Solliciteer

“Als Financial controller bij Reym werk je samen met de Group controller en CFO aan procedurele verbeterslagen door o.a. inzet van Power BI.”

Liesbeth Burghart, Your Finance Recruiter

Organisatie

REMONDIS Maintenance & Services B.V. (RMS B.V.) is een holding met het hoofdkantoor in Leusden en telt in totaliteit ruim 700 medewerkers. Het richt zich op overnames van bedrijven die actief zijn in of verwant zijn aan de industriële reiniging, transport en afvalmanagement. Aan uitbreiding van de portefeuille wordt structureel gewerkt. REYM B.V. is verreweg het grootste bedrijf in de portefeuille en haar activiteiten (industriële reiniging, transport en afvalmanagement) vinden al meer dan 70 jaar grotendeels (90%) plaats in Nederland. Ze staan voor veilig werken, innovatie en leveren een kwalitatief hoge dienstverlening en zijn een financieel zeer solide bedrijf.

De organisatie kenmerkt zich met een persoons- en taakcultuur. Men stelt doelen en is resultaatgericht en heeft absoluut ook aandacht voor haar medewerkers. In Leusden heeft Reym recent een nieuw pand betrokken. Mooie ruime werkplekken met veel licht zorgen er mede voor dat er met veel plezier op kantoor wordt gewerkt en je eenvoudig bij elkaar naar binnenloopt. De sfeer is informeel, open en direct met laagdrempeligheid en transparantie. Als je wilt kun je gezamenlijk met je collega’s lunchen in de kantine, waar de koelkast rijkelijk gevuld is.

Functieomschrijving:

Als Financial controller bij REYM werk je als rechterhand van de Group controller van de holding RMS BV. Samen met de Group controller geef je uitvoering aan de financiële sturing van REYM. Aan jou de taak om invulling te geven aan de planning- en control cyclus en de informatievoorziening binnen en buiten de organisatie. Samen met de Group controller ga jij er mede voor zorgen dat er verbeterslagen worden gemaakt. Bijvoorbeeld door het ontwerpen van een dashboard, met behulp van ERP systemen SAP, Metacom en Power BI, als stuurinformatie voor o.a. de CFO. Hierbij is tijdige en betrouwbare managementinformatie essentieel die ervoor zorgt dat de organisatie nog beter in control komt en verder door kan groeien. Binnen RMS B.V. zijn nog een collega Financial Controller (Holding en Wiko), 4 vestigingscontrollers werkzaam naast de medewerkers op de financiële administratie (5).

Als Financial controller bij REYM zijn dit jouw belangrijkste verantwoordelijkheden:

 • Je maakt financiële analyses ten behoeve van een verdere (financiële) optimalisatie

 • Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het jaarlijkse budget, het middellang termijnplan en de forecast

 • Je optimaliseert het proces m.b.t. de financiering en cashflow (inclusief werkkapitaal)

 • Je houdt toezicht op de investeringen versus begroting

 • Je stelt business cases op voor nieuwe activiteiten en andere (management) initiatieven

 • Je stelt maandelijkse de geconsolideerde vestigingsrapportage op voor de Duitse moederorganisatie binnen de gestelde deadline

 • Je stelt wekelijks productiviteitsoverzichten op en ook andere ad-hoc financiële rapportages

Competenties en vaardigheden die we zoeken:

Om de functie van Financial controller succesvol te kunnen invullen is het belangrijk dat je een teamplayer bent die enthousiasme genereert. Je kunt goed zelfstandig werken en bent daarnaast flexibel, organisatiebewust en initiatiefrijk. Goed prioriteren en plannen is jouw tweede natuur. Daarnaast ben je conceptueel en analytisch sterk en ben je in staat om bevindingen en analyses goed over te brengen, zowel schriftelijk als mondeling. Je herkent jezelf in de kenmerken: hands-on, pragmatisch en doelgericht.

Wat verwachten wij van onze nieuwe Financial controller?

 • Minimaal een afgeronde Hbo-opleiding richting bijvoorbeeld Bedrijfseconomie, Accountancy of bijvoorbeeld Finance & Control

 • Minimaal vijf jaar relevante werkervaring opgedaan in het bedrijfsleven of binnen de accountancy

 • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift (Duits is een pre)

 • Jij hebt zeer goede kennis van Excel

Wat wij bieden:

 • Een uitdagende functie binnen een dynamische werkomgeving

 • Een passend salaris afhankelijk van profiel en ervaring (minimaal € 4.591,00 en maximaal € 6.734,00 bruto per maand bij een fulltime dienstverband, exclusief 8% vakantiegeld)

 • Een attractieve bonusregeling (o.b.v. het resultaat van REYM en persoonlijke prestatie)

 • Minimaal 24 vakantiedagen per jaar (plus leeftijdsdagen) + 3,5 atv dagen

 • Flexibele arbeidsvoorwaarden, je kunt bijvoorbeeld vrije dagen bijkopen ( max 18)

 • Een pensioenregeling (bijdrage werkgever 66%)

 • Royale opleidingsmogelijkheden o.a. Power BI (overname studieschuld is bespreekbaar)

 • De CAO voor het Beroepsgoederenvervoer is van toepassing

 • Een assessment (capaciteitentest, persoonlijkheidsmeting en meting diverse competenties) maakt deel uit van de sollicitatieprocedure

Sta je open voor een informeel belmoment waarin we verkennen of deze vacature past bij een volgende stap?

Liesbeth Burghart
Your Finance Recruiter
06 413 414 30
info@yourfinancerecruiter.nl

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld, exclusieve werving wordt verzorgd door Your Finance Recruiter, Liesbeth Burghart.

Solliciteer