Vacature Controller Bedrijfsvoering

Locatie: Utrecht
Soort: Permanent | 32-40 uur per week
Status: Open
Solliciteer

“Krijg jij energie van het meedenken en bouwen aan procesverbetering, professionalisering en het werken met Power BI?”

Liesbeth Burghart, Your Finance Recruiter

Organisatie:

Dyade is een van de grootste dienstverleners in het onderwijs en ondersteunt onderwijsinstellingen met financiële- en personele administratie en bij de bedrijfsvoering. Die ondersteuning bieden zij aan vanuit regionale vestigingen in Ede, Utrecht en Bergen op Zoom met meer dan 160 medewerkers. In Utrecht is ook de Dyade Acedemy gevestigd. In een supermodern onderwijs experience center verzorgt men hier hoogwaardige opleidingen.

Dyade werft via Your Finance Recruiter, ter vervanging, een Controller Bedrijfsvoering. In deze functie werk je voor de Dyade organisatie en heb je een nauwe samenwerking met het team van 6 collega’s. Het team bestaat uit 2 controllers bedrijfsvoering ( waarvan nu 1 vacant), 2 administratief medewerkers, 1 applicatie beheerder en je leidinggevend manager Joyce. Op de afdeling heerst een fijne sfeer, er wordt ook veel gelachen en men is bereid elkaar te helpen waar nodig.

De cultuur binnen Dyade is absoluut informeel, kent nauwelijks hiërarchie en is persoonlijk. Jouw eigen inbreng wordt er absoluut gewaardeerd! Dyade Utrecht heeft zich per 1 nov 2021 gevestigd in een prachtig nieuw pand, met fijne moderne werkplekken. Gelegen op een eersteklas locatie in Utrecht, direct langs de rijksweg A2 en is ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar. De foto bij deze vacature geeft een ware impressie van de prachtige hal met de trap naar mogelijk jouw toekomstige werklocatie in Utrecht.

Functieomschrijving:

In deze afwisselende functie ben je (mede) verantwoordelijk voor de planning & control cyclus van de Dyade organisatie. De organisatie kent 7 Bv’s, waarbij het aandeel van de werkzaamheden binnen de Bv’s verschillend is. Je wordt in deze rol ondersteund door 2 collega’s financieel administratief medewerksters. Jij verzorgt samen met je collega Controller Bedrijfsvoering de maand, kwartaal- en jaarafsluiting. Daarnaast lever je een belangrijke bijdrage aan het opstellen van de begroting, jaarrekening en bij diverse projecten. Wekelijks is er een afdelingsoverleg, dit versterkt niet alleen de onderlinge betrokkenheid maar ook de nauwe samenwerking met je collega’s.

Binnen de Dyade organisatie is er ook veel data beschikbaar. Er wordt hard gewerkt om hiermee diverse dashboards te bouwen, waardoor de organisatie nog beter voorzien kan worden van stuurinformatie. Ook voor jou ligt hier een mooie uitdaging te wachten. Heb je hier al enige kennis van of wil je deze kennis op doen? Dyade investeert graag in jou, door bijvoorbeeld je een cursus POWER BI aan te bieden. Men werkt met AFAS, Excel en Power BI.

Competenties en vaardigheden die we zoeken:

Voor deze functie zoeken we iemand die zich herkent in een energiek, positief en proactieve persoonlijkheid. Jij krijgt energie van het meedenken en bouwen aan procesverbetering en professionalisering. Je communiceert makkelijk en bent een echte aanpakker. Je durft kritisch te zijn en kan goed zelfstandig werken. Aan jou is de verantwoordelijkheid toevertrouwd, je weet knopen door te hakken en hebt het vermogen om veranderingen in gang te zetten.

Het helpt je als je goede kennis en ervaring hebt op het gebied van projectadministratie, grootboekadministratie en van het opstellen van periodieke rapportages.

 • Afgeronde financiële hbo-opleiding (BE/SPD/AC/FC);

 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring;

 • Ervaring met AFAS en/of Power BI is een pré.

Wat wij bieden:

Een uitdagende en verantwoordelijke functie in een dynamische, informele en groeiende organisatie, met een platte bedrijfscultuur en waar eigen inbreng wordt gewaardeerd.

 • Salarisindicatie €3500-€5000 o.b.v. 40uur per week;

 • 24 vakantiedagen;

 • Reiskosten o.b.v. €0,19 per kilometer;

 • Goede pensioenregeling bij Brand New Day;

 • Flexibele werktijden;

 • Laptop en mobiele telefoon;

 • Mogelijkheid voor training/opleiding o.a. Power BI;

 • Gedeeltelijk thuiswerken is absoluut mogelijk.

Sta je open voor een informeel belmoment waarin we verkennen of deze vacature past bij een volgende stap?

Liesbeth Burghart
Your Finance Recruiter
06 413 414 30
info@yourfinancerecruiter.nl

Solliciteer