Vacature Business Controller Rotterdam Auris

Locatie: Rotterdam
Soort: Permanent | 32-40 uur per week
Status: Open
Solliciteer

“Samen, zorgvuldig en slagvaardig dat zijn de kernwaarden van De Koninklijke Auris Groep.”

Liesbeth Burghart, Your Finance Recruiter

Organisatie:

De Koninklijke Auris Groep (Auris) is de professionele partner voor mensen die ondersteuning nodig hebben bij horen, spreken of taal. Auris Zorg biedt hulp en ondersteuning aan dove en slechthorende kinderen en aan kinderen met een taalontwikkelingsstoornis en hun ouders. Ook biedt Auris cursussen, trainingen, consultatie en advies.

Auris bestaat uit scholen voor (voortgezet) speciaal onderwijs, ambulante diensten, audiologische centra en zorglocaties.

Voor Auris Ondersteunende Diensten (AOD) werven wij een Business Controller.

AOD is centraal georganiseerd in Rotterdam en bestaat uit vier domeinen ‘HR’, ‘Bedrijfsvoering’, ‘ICT’ en ‘Beleid, Onderzoek & Kwaliteit’. AOD bestaat uit ongeveer
100 collega’s die nauw samen werken met de vier decentrale regio’s van waaruit zorg en onderwijs wordt geboden door 1600 collega’s.

Auris is als expertise organisatie, ambitieus en kent een grote mate van flexibiliteit en vrijheid.
Auris vindt het belangrijk dat je werk doet waar je goed in bent of nog beter in wilt worden. Daarom worden er ook studiemogelijkheden geboden en liggen er kansen om door te kunnen groeien in je functie. De cultuur is open, professioneel, transparant en laagdrempelig. Het is een lerende organisatie, waardoor er ook ruimte is om samen te ontdekken en verbeteringen door te voeren. De 3 kernwaarden van Auris zijn: samen, zorgvuldig en slagvaardig.

Functieomschrijving:

Je bent als Business Controller de business partner voor de regiodirectie en teamleiders van de regio’s Noord-West en Midden (regio Utrecht), in totaal 10 locaties. Deze locaties bevinden zich voor regio Midden in: Utrecht, Woerden, Houten, Amersfoort en Hilversum en voor de regio Noord-West in: Leiden, Alpen a/d Rijn, Katwijk, Lisse en Heemskerk.
Je werkt dus vanuit huis, op de genoemde locaties en soms ook vanuit het hoofdkantoor in Rotterdam.
Het grootste gedeelte van de tijd ben je te vinden op de diverse locaties om als ‘linking pin’ tussen de regio en AOD te functioneren en de regiodirectie te ondersteunen en te adviseren op het brede gebied van bedrijfsvoering. Voor jou is dus geen dag hetzelfde en deels vanuit huis werken is bij Auris AOD inmiddels de norm. Wil je wel op kantoor werken en sparren met je collega’s dan behoort dit uiteraard ook tot de mogelijkheden. Het wekelijks teamoverleg vindt overigens ook op kantoor plaats.

In de rol van Business Controller regisseer je o.a. het begrotingsproces in jouw regio’s en werk je mee aan het optimaliseren hiervan. Daarnaast bouw je vanuit jouw spilfunctie ook mee aan het optimaliseren van financiële en operationele processen op het gebied van bedrijfsvoering in de regio’s en binnen de AOD.  Je bent de spil als het gaat om de periodieke management rapportages en implementaties op gebied van financiën, inkoop en huisvesting in jouw regio’s. Ook draag je bij en toetst (o.a. financieel) beleidsvoornemens en -besluiten en het beoordelen van de financiële consequenties.

Je bent tevens sparringpartner voor het doen van investeringen in de regio’s en toetst deze aan de vastgestelde kaders. Samen met je collega Business Controller (regio West en Zuid) en het team Financiën geef je mede invulling aan de ambitie van Auris om zinnig en zuinig om te gaan met maatschappelijk geld. Je draagt een belangrijke bijdrage aan het ‘in control’ zijn waarbij de rationele processen uniform zijn beschreven en de bijbehorende systemen ook zodanig zijn ingericht en worden gebruikt.

Competenties en vaardigheden die we zoeken:

 • Hbo+/wo-werk- en denkniveau en een relevante afgeronde financiële opleiding;

 • Minimaal 5 jaar ervaring met complexe trajecten van begroten, analyseren en rapporteren;

 • Kennis van het onderwijs en/ of zorg (en administraties hierbinnen) is een pré en dus geen must;

 • Je bent in staat diep in de details te duiken zonder de hoofdlijnen uit het oog te verliezen;

 • Je hebt een onderzoekende houding, bent verbindend en gericht op oplossingen.

Wat wij bieden:

 • Salaris conform CAO PO (primair onderwijs) , maximaal €4.861 bruto per maand o.b.v. 40-urige werkweek;

 • Ruime verlofregeling van 53,5 dagen per jaar op basis van een fulltime dienstverband;

 • 8% vakantietoeslag;

 • 6,3% vaste eindejaarsuitkering

 • Pensioenregeling ADP;

 • Reiskostenvergoeding;

 • Collectieve ziektekostenverzekering;

 • Thuiswerkmogelijkheden.

Sta je open voor een informeel belmoment waarin we verkennen of deze vacature past bij een volgende stap?

Your Finance Recruiter (exclusieve werving)
Liesbeth Burghart
06 413 414 30
info@yourfinancerecruiter.nl

Solliciteer