Vacature Business Controller Reym Leusden

Locatie: Leusden
Soort: Permanent | 40 uur per week
Status: Open

“Als Business Controller bij Reym werk je samen met de Group controller en CFO aan procedurele verbeterslagen door o.a. inzet van Power BI.”

Liesbeth Burghart, Your Finance Recruiter

Organisatie

REMONDIS Maintenance & Services B.V. (RMS B.V.) is een holding met het hoofdkantoor in Leusden en telt in totaliteit ruim 700 medewerkers. Het richt zich op overnames van bedrijven die actief zijn in of verwant zijn aan de industriële reiniging, transport en afvalmanagement. Aan uitbreiding van de portefeuille wordt structureel gewerkt. REYM B.V. is verreweg het grootste bedrijf in de portefeuille en haar activiteiten (industriële reiniging, transport en afvalmanagement) vinden al meer dan 70 jaar grotendeels (90%) plaats in Nederland. Ze staan voor veilig werken, innovatie en leveren een kwalitatief hoge dienstverlening en zijn een financieel zeer solide bedrijf.

De organisatie kenmerkt zich met een persoons- en taakcultuur. Men stelt doelen en is resultaatgericht en heeft absoluut ook aandacht voor haar medewerkers. In Leusden heeft Reym recent een nieuw pand betrokken. Mooie ruime werkplekken met veel licht zorgen er mede voor dat er met veel plezier op kantoor wordt gewerkt en je eenvoudig bij elkaar naar binnenloopt. De sfeer is informeel, open en direct met laagdrempeligheid en transparantie. Als je wilt kun je gezamenlijk met je collega’s lunchen in de kantine, waar de koelkast rijkelijk gevuld is.

Functieomschrijving:

Als Business Controller bij REYM werk je als nauw samen met de Group Controller en de CFO. Met elkaar geven jullie uitvoering aan de financiële sturing van REYM. Je krijgt de kans om betrokken te zijn bij interessante projecten, waaronder het ontwikkelen van dashboards met Power BI om te komen tot betrouwbare managementinformatie. Maar ook het uniformeren van diverse processen, analyses, kostenbeoordelingen en advies. Maandelijks stel je diverse rapportages op, waaronder de rapportage naar de Duitse moederorganisatie Remondis. Jaarlijks lever je een belangrijke bijdrage voor het opmaken van het budget.

Deze functie biedt ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, en indien gewenst kunnen ze je ondersteunen met het volgen van een relevante opleiding of cursus. Je hebt veel vrijheid in je functie, niets is in beton gegoten, waar jouw interesses liggen kun jij jezelf in ontwikkelen. Wil je nader kennis maken of overleggen met de vestigingscontrollers, dan plan je eenvoudig een bezoek in op de vestiging(en). Binnen RMS B.V. zijn een Financial Controller (Holding en Wiko) en 4 vestigingscontrollers werkzaam naast de medewerkers op de financiële administratie (5).

  Competenties en vaardigheden die we zoeken:

  Je denkt graag mee, ook out of the box, bent pro actief en krijgt er energie van om met verbetervoorstellen te komen. Om de functie van Business controller succesvol te kunnen invullen is het belangrijk dat je een teamplayer bent die enthousiasme genereert. Je kunt goed zelfstandig werken en bent daarnaast flexibel, organisatiebewust en initiatiefrijk. Goed prioriteren en plannen is jouw tweede natuur. Daarnaast ben je conceptueel en analytisch sterk en ben je in staat om bevindingen en analyses goed over te brengen, zowel schriftelijk als mondeling. Je herkent jezelf in de kenmerken: hands-on, pragmatisch en doelgericht.

  Wat verwachten wij van onze nieuwe Business controller?

  • Minimaal een afgeronde Hbo-opleiding

  • Minimaal drie jaar relevante werkervaring opgedaan in het bedrijfsleven of binnen de accountancy

  • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift (Duits is een pre)

  • Jij hebt zeer goede kennis van Excel

  Wat wij bieden:

  • Een uitdagende functie binnen een dynamische werkomgeving en je komt te werken in een gloednieuw pand

  • Een passend salaris afhankelijk van profiel en ervaring (minimaal € 4.591,00 en maximaal € 6.734,00 bruto per maand bij een fulltime dienstverband, exclusief 8% vakantiegeld)

  • Een attractieve bonusregeling 0-2 maandsalarisssen (o.b.v. het resultaat van REYM en persoonlijke prestatie)

  • Minimaal 24 vakantiedagen per jaar (plus leeftijdsdagen) + 3,5 atv dagen

  • Flexibele arbeidsvoorwaarden, je kunt bijvoorbeeld vrije dagen bijkopen ( max 18)

  • Een pensioenregeling (bijdrage werkgever 66%)

  • Royale opleidingsmogelijkheden o.a. Power BI (overname studieschuld is bespreekbaar)

  • De CAO voor het Beroepsgoederenvervoer is van toepassing

  • Een online ontwikkel assessment kan deel uitmaken van het sollicitatieproces.

  • Regelmatig leuke uitjes en 1 * per 2 jaar een groot feest

  Sta je open voor een informeel belmoment waarin we verkennen of deze vacature past bij een volgende stap?

  Liesbeth Burghart
  Your Finance Recruiter
  06 413 414 30
  info@yourfinancerecruiter.nl

  Acquisitie wordt niet op prijs gesteld, exclusieve werving wordt verzorgd door Your Finance Recruiter, Liesbeth Burghart.