Vacature Assistent Financial Controller

Locatie: Apeldoorn
Soort: Permanent | 38 uur per week
Status: Open
Solliciteer

“Een dynamische functie binnen een leuk klein team in een sterk groeiende organisatie.”

Liesbeth Burghart, Your Finance Recruiter

Organisatie:

EuroParcs Group is een innovatief en ondernemend Nederlands bedrijf dat zich specialiseert in het ontwikkelen en beheren van vakantieparken. Ze zijn onderscheidend in de markt en ze breiden zich snel uit, ook over de landsgrenzen. In 2020 heeft EuroParcs ook 14 parken van Droomparken overgenomen. Beleving daar draait het om als je op vakantie bent. In je werk is het eigenlijk niet anders, ook daar zoek je een plek waar jij je fijn voelt en afwisseling en een bepaalde mate van vrijheid geboden wordt.

Functieomschrijving:

Wegens de forse groei van EuroParcs, zijn wij op zoek naar een Assistent Financial Controller die zal assisteren bij financiële, bedrijfskundige en strategische vraagstukken. Het huidige finance team op het hoofdkantoor in Apeldoorn telt ruim 40 medewerkers waarbij naast accounting en business control er een afdeling financial control is. Deze afdeling bestaat nu uit drie Financial Controllers en behoeft versterking als gevolg van de sterke ‘buy & build strategy’ van EuroParcs. Binnen de organisatie zijn er korte lijnen, is de bedrijfscultuur informeel te noemen en loopt men eenvoudig bij elkaar naar binnen om te kunnen sparren.

Als Assistent Financial Controller ondersteun je de Financial Controllers bij diverse werkzaamheden ten behoeve van o.a. de planning en control-cyclus. Denk hierbij aan o.a. het opstellen en consolideren van de periodieke maand- en de statutaire financiële rapportages waaronder de jaarrekening (Dutch Gaap/IFRS). Ook lever je een bijdrage aan de aangiften VPB/BTW en ben je betrokken bij diverse audit werkzaamheden op groepsniveau. Voor onze nieuwe entiteiten ben jij het aanspreekpunt voor de contacten met de Bank.

Daarnaast zorg je mede voor een ‘warm welkom’ voor geacquireerde entiteiten in binnen- en buitenland en borg je samen met je collega’s dat de financiële registraties en processen binnen 60 dagen zijn opgenomen in de Europarcs systemen en applicaties.

Competenties en vaardigheden die we zoeken:

In deze veranderende omgeving, zijn wij op zoek naar een Assistent. Financial Controller die kritisch durft te zijn, accuraat is en het als een uitdaging ziet om te werken in een sterk groeiende organisatie. Ook houd jij van een lolletje op zijn tijd en spreekt je de dynamiek binnen de recreatiebranche je in het bijzonder aan. Je hebt een hands-on mentaliteit en je bent een teamspeler die ook zelfstandig goed kan werken.

Verder vragen wij:

 • Minimaal een Bachelor diploma in de financiële richting en je bent toe aan een volgende stap in je carrière, bijv. nadat je een periode als (assistent) accountant AA of RA werkzaam bent geweest;

 • Minimaal 4 jaar relevante werkervaring opgedaan;

 • Ruime ervaring met Excel;

 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;

 • Fulltime beschikbaar (38 uur).

Wat wij bieden:

Bij EuroParcs werken staat garant voor een uitdagende, vakkundige en afwisselende baan binnen een groeiend bedrijf, met een open en informele bedrijfscultuur. Je komt te werken op ons hoofdkantoor in Apeldoorn in een klein team binnen financial control waar men intensief en op een zeer plezierige wijze samenwerkt met elkaar.

Verder bieden wij passende arbeidsvoorwaarden, hierbij kun je denken aan:

 • Een passend salaris afhankelijk van je ervaring en capaciteiten;

 • 8% vakantiegeld;

 • 25 vakantiedagen per jaar op basis van een fulltime dienstverband;

 • Alle kansen om je binnen dit speelveld professioneel en persoonlijk te ontwikkelen;

 • Personeelskorting op het verblijf bij EuroParcs (keuze uit alle resorts);

 • De mogelijkheid om door te groeien binnen ons bedrijf.

Sta je open voor een informeel belmoment waarin we verkennen of deze vacature past bij een volgende stap?

Your Finance Recruiter
Liesbeth Burghart
06 413 414 30
info@yourfinancerecruiter.nl

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld, exclusieve werving wordt verzorgd door Your Finance Recruiter.

Solliciteer